Kuvendi i Komunës së Bujanocit pritet ta votoj propozimin për shpalljen “Qytetar  nderi” të Komunës së Bujanocit – ministrin për Evropën dhe Punët e Jashtme të Shqipërisë z.Gent Cakaj.

Spektri ka marrë konfirmimin se në seancën e katërt të Kuvendit Komunal të Bujanocit e cila është paraparë të mbahet të hënën, tashmë është futur në rend dite edhe Propozimi për shpalljen “Qytetar  nderi” të Komunës së Bujanocit – ministrin z.Gent Cakaj.

Siç merr vesh Spektri, pjesë e seancës nuk do të jetë ministri Cakaj, por pas përfundimit të seancës, në një ditë tjetër të përcaktuar nga protokoli, Cakajt do të i dorëzohet titulli në Tiranë në mënyrë solemne./Spektri

Pika e parë e rendit të ditës
Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>