Presidenti i SHBA-së, Donald Trump, do të takohet me Presidentin e Turqisë, Tayyip Erdogan.

Sipas Reuters, kjo u bë e ditur me anë të një deklarate të lëshuar nga Zyra e Presidencës së Turqisë.

Trump dhe Erdogan do të takohen në kuadër të takimit të G-20 që do të mbahet më 28-29 qershor në Japoni.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>