Tuna Sejdi e ka theksuar trupin e tonifikuar.

Këngëtarja e njohur shqiptare, Tuna Sejdi, është mjaft aktive në publikimin e fotografive të ndryshme në Instagram.

Ajo me ndjekësit ndan imazhe të ndryshme, si për publikimin e projekteve ashtu edhe nga jeta private.

Së fundmi këngëtarja i ka publikuar disa foto ku tregon format trupore gjatë vizitës së fundit në Beograd.

“Këto javë të kaluara kanë qenë të mbushura me takime dhe gjëra të tjera që lidhen me punën !! Ndërkohë më duhej një ditë që të isha vetëm për veten, në retë ku askush nuk mund të shqetësojë!! Unë e di se ju të gjithë do të pyesni për setin tim të jogës”, ka shkruar Tuna pranë postimit.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>