Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli,  është kthyer sot nga Haga, pasi që dje u intervistua në Gjykatën Speciale, shkruan Indeksonline.

Atë e pritën veterantë e simpatizantë të Partisë Demokratike të Kosovës me lule në dorë.

Madje, shumë nga ta kishin veshur edhe disa bluza ku shkruhet: Unë jam Kadri Veseli, Luftëtar Krenar!

Veseli së bashku me bashkëshorten e tij , me të arritur në Kosovë ka thënë se dëshiron sa më shumë paqe dhe qetësi për popullin e Kosovës.

“Sa më shumë paqe, qetësi për popullin tonë. Zoti e mbrojtë Kosovën. Lavdi e përjetshme për Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës. Gjithmonë krenar për jetë. Faliminderit të gjithëve”, ka thënë Veseli./Indeksonline/

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>