Aleksandar Vuçiq, presidenti i Serbisë ju ka drejtuar popullatës që jetojn në Serbi duke i lutur që të rrespektojn masat mbrojtëse.

Ai i ka lutur të moshuarit dhe qytetarët që mos të dalin nga shtëpia pa pasur nevoj.

Vuçiq i ka propozuar qeverisë që ora policore të vendoset nga ora 17:00, por ka theksuar se nëse vazhdon mosrrespektimi i masave, atëherë shumë leht mund të ndodh që nga e hëna të aktivizohet ora policore që nga ora 13:00, ndërsa pas kësaj ndoshta edhe 24 orë policore./Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>