President i Serbisë Aleksandar Vuciq, në projektin “Serbia 2025” ka paraparë që rrogat në sektorin publik dhe pensionet do të ndryshojnë.

Ai në një konferëncë ka thënë se deri në vitin 2025 paga mesatare për të punësarit publik do të arrijë deri në 900 euro, ndërsa për pensionerët do të jetë 440 euro.

Aktualisht paga mesatare në Serbi është 490 euro, ndërsa pensionet 265 euro. /Spektri

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>