Presidenti i Serbisë Aleksandër Vuçiq në forumin e Bratisllavës së Sllovakisë “u ankua” sot lidhur me taksën e Qeverisë së Kosovës vënë produkteve serbe.

Ai gjatë fjalimit të tij tha se janë bërë 7 muaj prej kur është vendosur kjo taksë, dhe kjo gjë i ka shaktuar humbje Serbisë, për rreth 300 milion euro.

Vuçiq madje e ritheksoi se kjo tarifë është kundër marrëveshjes së CEFTA-s.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>