Aleksandar Vuçiq është takuar sot me zyrtarin e lartë të Departamentit amerikan të Shtetit, Matthew Palmer.

Presidenti serb, Aleksandar Vuçiq është takuar sot me zyrtarin e lartë të Departamentit amerikan të Shtetit, Matthew Palmer.

Ende nuk ka detaje rreth asaj se për çka është biseduar në takim, mirëpo mediat serbe raportojnë se padyshim që njëra nga temat e takimit është zgjidhja e çështjes së Kosovës.

Takimi u mbajt rreth dy javë para takimit të Parisit ku do të diskutohet për Kosovën.

Së shpejti, Vuçiq dhe Palmer pritet të paraqitet para mediave për të dhënë detaje nga takimi i tyre.

Sepse në ëndrrat tuaja, çdo detaj ka rëndësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>