Brendi vendor që ka thyer kufijtë ndërkontinentalë!

Jaffa Champion është prodhim vendor, por që ka thyer tregjet ndërkontinentalë me shijen dhe prezencën e tij.

E gjithë kjo falë cilësisë së mirë që ka ky brend, freskisë dhe llojllojshmërisë në paketime e shije.

Mbi të gjitha, përmbajtja e lartë e frutave dhe shumëllojshmëria në shije, bëjnë që

Jaffa Champion të kategorizohet si pije frutash me shije fantastike dhe unike.

Por jo vetëm kaq, nga konsumimi i lëngjeve të brendit Jaffa Champion ju përfitoni shumë benefite shëndetësore si: prezencë të lartë e vitaminës C dhe vitaminës A, bakër, kalcium, hekur, magnez, kalium, zink, fosfor etj.

Zgjedh Jaffa Champion, zgjedh lëngun më të mirë për shëndetin tuaj.