Kompanitë gjermane në Serbi punësojnë rreth 78.000 njerëz!

Shkëmbimi tregtar vjetor midis Gjermanisë dhe Serbisë ka arritur vlerën 8.2 – 8.3 miliardë euro dhe…

Momenti kur Salih Mustafa u shpall fajtor dhe u dënua me 26 vjet burg

Salih Mustafa është shpallur fajtor dhe e ka dënuar me 26 vjet burg ish-pjesëtarin e Ushtrisë…

Fillon pagesa 5,000 dinarëve për të rinjët!

Të rinjtë që kanë aplikuar për ndihmë të re shtetërore prej 5,000 dinarëve sot mund të…

Samiti i BE-së në Tiranë, nënshkruhet marrëveshja e roamingut

Në samitin e BE-së me Ballkanin Perëndimor që po mbahet në Tiranë u firmos marrëveshja e…

Vështirësitë e punonjësve të huaj në Gjermani

Punonjës të kualifikuar nga vende të ndryshme do të dëshironin më tepër mbështetje kur kërkojnë një…

A do të rritet çmimi i energjisë elektrike para apo pas vitit të ri?

Ministrja e Minierave dhe Energjetikës, Dubravka Gedoviq, në disa raste ka konfirmuar se është qështje ditësh…

Brnabiq: Do të ketë rritje të çmimit të energjisë, por në përputhje me pagat dhe pensionet

Sa i përket burimeve të energjisë, kryeministrja serbe thotë se është bërë gjithçka që të ketë…

Fluidi përmes shitjes së vajit do të mbledhë fonde për Shoqatën Down Syndrome Kosova

Udhëheqësi i Fluidi Group, Berat Mustafa ka nënshkruar një Memorandum Bashkëpunimi me Përfaqësuesen e Shoqatës Down…

Rritet çmimi i sheqerit, Qeveria ndryshon rregulloren për çmimin maksimal

Qeveria e Serbisë ka ndryshuar Rregulloren për kufizimin e çmimit të ushqimeve bazë dhe në nenin…

Veshja e Brooklyn Beckham dhe Nicola Peltz për Halloween ndez thashethemet për grindje mes familjeve të tyre

Brooklyn Beckham dhe bashkëshortja e tij, Nicola Peltz, morën pjesë në një festë të Halloween-it të…