Ekskluzive: Ky është hajni i arrestuar në Gjilan që dyshohet për 10 raste të vjedhjeve, njihet si ‘Rizlla’

Siguria publike në Kosovë konsiderohet se po cenohet nga krime të natyrave të ndryshme, e sidomos…

Çfarë nënkupton për Suedinë hyrja në NATO?

Pse Suedia vendosi t’i bashkohej NATO-s? Në fund të luftërave napoleonike në fillim të shekullit 19,…

Fermerët i ‘vënë flakën’ kryeqytetit belg

Barrierat e betonit rrethuan selinë e Bashkimit Evropian, ndërsa fermerët e zemëruar me burokracinë dhe konkurrencën…

BE-ja aprovon pakon e 13-të me sanksione kundër Rusisë

Bashkimi Evropian (BE) e ka miratuar të mërkurën pakon e 13-të të sanksioneve kundër Rusisë, njoftoi…

Problemet e mëdha të partisë së Vuçiqit në Beograd

Çfarë mund të pritet në dhjetë ditët e ardhshme, pas shtyrjes së seancës konstituive të Kuvendit…

Shkon në rritje numri i kompanive të falimentuara në Gjermani

Ekonomia gjermane nuk e ka të lehtë aktualisht. Kushtet janë të vështira: koniunkturë e ulët, norma…

Zvicra, e para në botë për tërheqjen dhe edukimin e talenteve

Zvicra ka qenë në krye të listës gjatë dekadës së fundit, jo vetëm për shkak të…

Serbia kërkon seancë të jashtëzakonshme për Kosovën në Këshillin e Sigurimit

Ambasadori i Serbisë në Kombet e Bashkuara ka dorëzuar një kërkesë për një mbledhje të jashtëzakonshme…

Do të punojnë katër ditë, por do paguhen për pesë – si do të funksionojë projekti në Gjermani

Do të punojnë katër ditë, por do paguhen për pesë – si do të funksionojë projekti…

Dhuna brutale e la të paralizuar, Sanduloviq: Më detyruan të puthja fotot e agjentëve të vdekur në Kosovë

Dhuna brutale e la të paralizuar, Sanduloviq: Më detyruan të puthja fotot e agjentëve të vdekur…