Mëngjesi që ju “mban” më gjatë dhe lufton sëmundjet më të zakonshme

Shkencëtarët sot e pranojnë mjaltin edhe si një ilaç shumë efektiv për të gjitha llojet e…

Çfarë trajtimi mjekësor kanë të huajt nëse sëmuren në Zvicër?

A mundet një spital zviceran të refuzojë kujdesin urgjent mjekësor për një të huaj? Përgjigja për…

Tri ushqime që s’duhet konsumuar nëse jeni të stresuar

Shumica prej nesh ndeshen vazhdimisht gjatë ditës me stres dhe ankth. Ditët e lodhshme dhe jeta…

Mos mbani më dieta, përdorni rregullin 80/20

Të kalosh nga dieta në dietë do të thotë të kalosh nga një zhgënjim në tjetrin.…

Pse duhet të pini ujë pas kafesë?

Kafeja ka edhe efekte të padëshiruara: dehidraton trupin, shfaqen njolla në smaltin e dhëmbëve dhe mund…

Mësoni pse britanikët e shoqërojnë çajin me qumësht

Kur moti bëhet më i freskët, shumica e njerëzve u drejtohen pijeve të nxehta për të…

Kaq orë ecje në javë zvogëlojnë rrezikun e vdekjes

Ecja me të vërtetë zgjat jetën tonë. Studiuesit e Shoqatës Amerikane të Kancerit nuk kanë asnjë…

Gabimet më të zakonshme që bëjnë njerëzit kur hanë mëngjes

Mëngjesi është vakti i parë dhe më i rëndësishëm, dhe anashkalimi i tij mund të shkaktojë…

Lexoni 9 nëntë arsyet pse ndodh që të sëmureni shpesh

Jeni vazhdimisht të sëmurë dhe keni përshtypjen se asnjë virus nuk mund t’ju dështojë? Ndoshta fajtori…

Si të frenoni dëshirën për ushqime të shpejta e të pa shëndetshme

Ushqimet e shpejta mund të jenë të shijshme ama përveç se krijojnë varësi, janë të dëmshme…