Transmetimi i Drejtëpërdrejt – Përcjellur me Komentim

Sport

Çfarë rrezikon Juventusi nga hetimi i UEFA-s?

UEFA njoftoi se ka hapur një hetim zyrtar ndaj Juventusit për shkelje të mundshme të Licencimit të Klubeve dhe Fair Play Financiar, ku tani klubi italian mund të marr gjoba…

Shëndeti

ShowBiz

Koncerti i Duas në Tiranë theu rekord botëror

Artistja kosovare me famë botërore, Dua Lipa theu çdo rekord në koncertin për nder të 28 nëntorit në Tiranë. Sipas faqes “Dua Lipa Today” kanë qenë të pranishëm rreth 200…

Ekonomi

Vështirësitë e punonjësve të huaj në Gjermani

Punonjës të kualifikuar nga vende të ndryshme do të dëshironin më tepër mbështetje kur kërkojnë një punë në Gjermani. Në një sondazh jo-përfaqësues të zhvilluar nga Organizata për Bashkëpunim dhe…

A do të rritet çmimi i energjisë elektrike para apo pas vitit të ri?

Ministrja e Minierave dhe Energjetikës, Dubravka Gedoviq, në disa raste ka konfirmuar se është qështje ditësh që në rend dite do të jetë korrigjimi i çmimit të energjisë elektrike. Ajo…