​Sot Dita Ndërkombëtare e Familjes!

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara, më 15 maj shpalli “ditën ndërkombëtare të familjes”, në…

Ëmbëlsira popullore në Shqipëri është më e vjetra në botë

Mbase, qiqrat dhe fasulet nuk i mendojmë dot si pjesë e një recete të ëmbël, por…

Me punë të përbashkët rinovojmë urat e rrënuara – Bashkëpunim i studentëve të gazetarisë nga Novi Sad dhe Shkodra

Gjatë disa muajve të fundit, studentë të gazetarisë nga Novi Sadi dhe Shkodra kanë pasur rastin…

Serbia dhe Bogoljub Kariq: A është e mundur ripërtrirja në dokumentet personale?

“Jeni aq i ri sa ndiheni i ri” – këtë thënie e ndjek një biznesmen dhe…

10 gjëra në dukje ‘normale’ që bëjnë familjet, por janë thjesht sjellje toksike

1. “Ideja që duhet t’i besosh prindërve të tu apo pjesëtarëve të familjes gjithë problemet, vetëm se…

Nga bojleri deri te furra: Si ta kursejmë rrymën?

Shfrytëzimi i lavatriçes, enëlarëses e bojlerit pas orës 22:00 do të ndihmonte që qytetarët e Kosovës të…

Sa kushton prerja e flokëve nëpër botë?

Nëse keni në plan të prisni flokët, Zvicra nuk është vendi ku duhet ta bëni një…

Dhjetë komunat e Kosovës ku janë vaksinuar më së shumti qytetarë

Në Qendrat e Vaksinimit në Kosovë është duke vazhduar imunizimi i qytetarëve me vaksinën antiCOVID-19, edhe…

Koha më e lumtur e jetës është midis moshës 30 dhe 34 vjeç!

Shumica e njerëzve nuk i mbajnë mend adoleshencën ose të njëzetat e tyre si koha më…

Kontejneri i anijes është bërë një shtëpizë funksionale lëvizëse

Shtëpiza montazhi të pushimeve janë një kënaqësi e jetuar për të gjithë ne, pa marrë parasysh…