Konkursi për praktikë profesionale në institucionet dhe agjensionet shtetërore në Begorad!

Misioni i OSBE -së në Serbi dhe Ministria e të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave…

Tri dekadat e Referendumit të Krahinës Shqiptare

Shkruan: Refik HASANI Me rastin e 30-vjetorit jubilar të mbajtjes së Referendumit të 1 e 2…

Përkundër shpërnguljes, në Bujanoc rritet numri i nxënësve në klasën e parë!

Viti shkollorë 2021/2022 ka vazhduar trendin e rritjes së numrit të nxënësve shqiptarë që për herë…

Shkollat e mesme në Preshevë vitin shkollorë do ta fillojnë me mësimin e kombinuar!

Shkolla e mesme Teknike dhe Gjimnazi Skënderbeu në Preshevë, nga 1 shtatori do të fillojnë mësimin…

Modeli i semaforit, Maskat, Protokolli i koronës: Gjithçka që duhet të dini rreth fillimit të mësimit më 1 Shtator

Deri në fillim të vitit shkollor kanë mbetur edhe pak ditë. Edhe pse në mbledhjen e…

Vështrim: Për regjistrimin e popullsisë, që do të mbahet në vitin 2022

Të lindurit në Medvegjë, Bujanoc, Preshevë dhe hapësira në ish-RSFJ, e që janë sot me qëndrim…

Kon: Është e nevojshëm rishikimi i masave dhe shtrëngimi i tyre!

Është e nevojshme që përsëri të rishikohet shtrëngimi i masave, ka thënë epidemiologu Predrag Kon. Sipas…

Nis kampionati më spektakolar në rruzull

Vetëm diçka më shumë se një muaj pas zhgënjimit të tmerrshëm që pësuan pas sfidës së…

Realizohet “Summer Camp 2021” me të rinjët shqiptarë nga Lugina e Preshevës

Organizata “The Future” nga Bujanoci me sukses ka realizuar aktivitetin e radhës me të rinjët nga…

Bujanoc: Arrestohen dy hajna të materialit ndërtimorë

Pjestarë të Ministrisë së Punëve të Brendshme në Bujanoc në një aksion të shpejt kanë arrestuar…