Loredana merret përsëri në pyetje nga policia lidhur me rastin e zhvatjes

Loredana merret përsëri në pyetje nga policia lidhur me rastin e zhvatjes

Tuna bombastike nga Beogradi, tregon format trupore

Tuna bombastike nga Beogradi, tregon format trupore

Artistët shqiptarë flasin pas ndalimit të dasmave në Kosovë

Artistët shqiptarë flasin pas ndalimit të dasmave në Kosovë

Fifi e pranon që është e dashuruar, bën plane pë dasmë

Fifi e pranon që është e dashuruar, bën plane pë dasmë

Robert Berisha tregon eksperiencën e tij në konvikt

Robert Berisha tregon eksperiencën e tij në konvikt

Ja se si i propozoi Marku Rudinës

Ja se si i propozoi Marku Rudinës

Babai i Mozzik dhe Getinjos i shpëton sulmit në zemër

Babai i Mozzik dhe Getinjos i shpëton sulmit në zemër

Lindin dy binjakë, prindërit i emërojnë Covid dhe Corona

Lindin dy binjakë, prindërit i emërojnë Covid dhe Corona

Më në fund Robert Berisha del nga konvikti, rezultoi negativ

Më në fund Robert Berisha del nga konvikti, rezultoi negativ

Dua Lipa renditet në “Top 10”

Dua Lipa renditet në “Top 10”