Donaldi i lë të gjithë “gojëhapur” me deklaratën: “Nëse dal nuk rikthehem as për Beatrixën”!

Na ndajnë më pak se 24 orë nga nata e spektaklit “Big Brother VIP”. Emocionet janë shtuar edhe më shumë, veçanërisht për tre të nominuarit, Einxhel, Beatrix dhe Donald.

Madje ky i fundit, i ka befasuar të gjithë teksa po fliste me partneren e tij.

Donaldi tha se nëse largohet një herë nga shtëpia nuk do riktheher për një arsye dhe as me biletë kthimi.

“Nëse dal nuk kthehem më”, tha Donaldi, teksa Beatrix e pyeti: “As për mua?”, “Jo sepse nuk më do publiku këtu, me ty do e vazhdojë jashtë”, tha ai.