Publikohen çmimet e reja për derivatet

Ministria e Tregtisë e dhe të Jashtme ka shpallur çmimet e reja të derivateve që do të vlejnë deri të premten, 11 nëntor.

Një litër Eurodizel në pikat e shitjes do të kushtojë maksimumi 222 dinarë për litër, ndërsa benzina Europremium BMB 95 do të kushtojë maksimumi 182 dinarë për litër.
Kjo do të thotë se çmimi i Eurodieselit mbetet i njëjtë me javën e kaluar, ndërsa benzina BMB 95 është katër dinarë më e shtrenjtë për litër.