Romancë e paparë mes çiftit Anita e Ramush Haradinaj, puthje e ledhatime mes tyre në emision – VIDEO

Anita Haradinaj ka patur një spektator të veçantë gjatë provave në Dance Albania. Bashkëshorti i saj, ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ishte në Tv Klan për ta ndjekur teksa kërcente.
Pasi shijoi performancën e gruas së tij, mes çiftit Haradinaj u shkëmbyen disa puthje.

Ish-kryeministri i Kosovës nuk ngurroi që të shprehte vlerësimin e lartë për bashkëshorten e tij.
“Je shumë e mirë dhe e guximshme”, i thotë Haradinaj.

Video Ramushi dhe Anita