10 lojtarët me më së shumti kartonë të kuq – Ramos në podium!

Brenda 90 minutave të lojës rrethanat e ndeshjes mund të ndikojnë të futbollistët që t’i humbasin nervat në fushë.
E gjithë kjo nervozë në të shumtën e rasteve ilustrohet me gjeste të pahijshme në fushë, të cilat pasohen me ndëshkime.
Ndërhyrjet dhe veprimet e bëra dinë të jenë të pafalshme, kësisoj vjen në shprehje direkt kartoni i kuq.
Kur përmenden ndëshkimet, disa prej futbollistëve prijnë në këtë aspekt, duke u përjashtuar shumë herë nga ndeshja.
Më poshtë ju njohim me 10 lojtarët që kanë më së shumti kartonë të kuq.
Gerardo Bedoya 46
Sergio Ramos 27
Cyril Rool 27
Alexis Delgado 21
Paolo Montero 21
Rafael Marquez 21
Felipe Melo 20
Matteo Contini 20
Fernando Amorebieta 19
Gary Medel 18