Ambasadori i SHBA-së Kristofer Hill dhe shefi i misionit të OSBE-së në Serbi Jaan Bratu vizituan edhe KKSH-në

Pas vizitë në  komunë n e Bujanocit  Ambasadori SHBA-së dhe shefi i misionit të OSBE-së në Serbi Jaan Bratu  kanë  vizituar edhe Kë shillin Kombë tar Shqipëtar në Bujanoc.

Ata janë  pritur nga kryetari i KKSH-së  Nevzad Lutfiu dhe sftafi i tij, i cili ka qenë  inicues për renovimin e shkollës fillore “Naim Frashëri” në fshatin Llucanë.

Kohëve të fundit janë shpeshtuar vizitat e tilla në Luginë n e Preshvës.