Bujanoc-Covid-19: Invektime me të njejtën ritëm edhe në Prill!

Në ditën e parë të muajit Prill në Bujanoc janë janë testuar 118 persona, të rritur 114 dhe 4 fëmijë, ku 14 prej tyre kanë rezultuar pozitiv.

Në mesin e të infektuarve janë edhe dy punëtorë shëndetësorë.

Kujtojm se gjatë muajit mars 300 persona janë regjistruar pozitiv me covid19.

Që nga fillimi i pandemisë janë regjistruar 1.207 raste me Covid19./Spektri