Bujanoc: Gjatë 24 orëve të fundit edhe 10 raste të reja.

Në Komunën e Bujanocit gjatë 24 orëve të fundit janë testuar 151 persona, prej tyre 135 të rritur dhe 16 fëmijë.

Nga këto testime 11 raste kanë rezultuar pozitiv, ku 10 persona janë nga Komuna e Bujanocit dhe 1 nga Vranja.

Në mesin e të prekurëve nuk ka raste të grave shtatëzëna dhe personeli shëndetësorë.

Kujtojmë se gjatë muajit mars pozitiv kanë rezultuar 215 persona nga gjithshsejt 2239 testime, ndërsa që nga fillimi i pandemisë 1111 persona janë prekur me Covid-19 /Spektri