Zyrtare, Serbia mbyllet totalisht!

Nga nesër, përveç barnatoreve, pompat e benzinës dhe lokalet ushqimore, gati të gjitha objektet tjera do…

Dita D e masave në Serbi!

Serbia është në prag të disa mbylljeve dhe shtrengimit të masave, ndërsa vendimi pritet të bëhet…

Evropa me pasaporta të Covid19, Serbia me certifikata digitale?

Më 17 Mars Bahkimi Evropian do të vendosë për “Pasaportën Covid”.Në të njejtën kohë edhe Serbia…

Bujanoc: Hapet konkursi për financimin e projekteve të OJQ-ve në territorin e Komunës së Bujanocit

Në bazë të nenit 4. të Rregullores mbi mënyrën e fnancimit, kriteret dhe procedurën e ndarjes…

Njoftim nga shtabi për situata të jashtëzakonshme në Komunën e Bujanocit

Në mbledhjen e Shtabit të krizave janë miratuar masat ku gjatë vikendit nuk do të punojë…

Situata pandemike në jug të Serbisë gjithnjë duke u përkeqësuar!

Këtë njoftim e ka bërë zv. drejtori i Qendrës Klinike në Nish, Prof. Dr Radmillo Jankoviq,…

Masat e reja në Serbi

Këto janë masat n] fuqi nga 8 Marsi – Nga e hëna të gjitha Shkollat e…

Kërkohet hapja e Katedrës së Albanalogjisë në Luginë të Preshevës

KATEDRA E ALBANOLOGJISË DUHET TË HAPË PARALELE EDHE NË LUGINËN E PRESHEVËS Javë më parë, i…

Pasqyra e Covid-19 në Komunën e Bujanocit

Gjatë ditës së djeshme (9 mars) janë testuar 119 persona (116 të rritur dhe 3 fëmijë).Nga…

Mensur Hyseni synon edhe për një rekord tjetër!

Mensur Hyseni nga fshati Rahovicë i komunës së Preshevës është duke u përgatitur që të bëhet…