Deklarohet Mustafi pas nominimit nga partia për të rikandiduar për kryetar të KKSH-së?

Kryetari i Këshiliit Kombëtar Shqiptar, Ragmi Mustafi është deklaruar sot pas nominimit nga PVD për të rikandiduar për në zgjedhjet e ardhshme të KKSH-së.
Mustafi është nominuar mbrëmë nga Këshilli Qëndor i PVD-së.

Ky është postimi i Mustafit në facebook:
Vazhdojmë shqip 🇦🇱💪
Dje kam pranuar kandidaturën për një mandat të dytë për kryetar të Këshillit Kombëtar Shqiptar nga Partia për Veprim Demokratik.
Dua të shpreh falënderimet për nderën e madhe të jetës që pata të i shërbej shqiptarëve me punën e mirë të bërë të deritanishme.
Falënderim për vlerësimin dhe mbështetjen nga anëtarët e PVD-ës e në veçanti nga kryetari Shaip Kamberi, Ardita Sinani dhe Burhan Halili si dhe gjithë të tjerëve.

Postimi në facebook