E pyesin për Sarën, PM ka një përgjigje epike për ndjekësit

Dj Pm dhe Sarah Berisha vazhdojnë të jenë shumë të ndjekur dhe të pëlqyer nga publiku.

Së fundi DJ PM ka bërë një rubrikë me pyetje dhe përgjigjje me ndjekësit në ‘Instagram’ ku nuk munguan as pyetjet për Saran.

“Ku është Sarah?” ai ka kthyer një pergjigjje epike, ku shprehet se “E kom qu te t’vet”.

Madje edhe tek pyetja radhës se “Çka te pëlqen me shumë në Shqipëri?” theksoj se gjëja që i pëlqen më së shumti në Shqipëri është Sarah.