Jo çdo kund që shkruan HALLALL i besohet, KUJDES!! (foto)

Në rrjetet sociale është shpërndarë foto nga një produkt që shitet në disa markete të Maqedonisë.

Në paketimin e këtij produkti është vendosur edhe shenja së është produkt “Hallall”, mirëpo kur prezantohet përmbajtja e produktit thuhet se ka 40% produkte mishi të derrit, informon portali “tetova1”.

Prandaj apelohet tek konsumatorët që të jenë të kujdesshëm dhe edhe kur të shohin shenjën e produktit “Hallall” sepse shumë kompani manipulojnë me këtë shenjë.