Masat e reja në Serbi

Këto janë masat n] fuqi nga 8 Marsi

– Nga e hëna të gjitha Shkollat e Mesme kalojn në mësimin Online,
– Gastronomia të shtunën do të punojnë vetëm deri në ora 12:00,
– Të dielën do të punojnë vetëm barnatoret, shitoret, qendrat e derivateve, furrat, shpërndarësit e ushqimit dhe lulishtet (deri në 12:00),
– Për vikend në vendet turistike të skijimit (Kopaonik, Zlatibor) dhe qendrave malore përveç ski liftëve gjithçka tjetër do të mbyllet.
– Të hënën rikthehet në orar të njejt,
– Të martën mbledhje e ardhshme për përcaktimin e masava shtesë dhe rritjen e kontrollit,
– Përfundimisht largohet opsioni i mbylljes totale në të ardhmen,