Ndërron jetë gruaja si pasoj e zjarrit të shkaktuar në shtëpinë familjare

Ka ndërruar jetë gruaja N.F. (53 vj.) nga Tërnoci, si pasoj e plagëve të marra nga zjarri i cili përfshiu shtëpinë familjare në fillim të javës!
E ndjera kishte pësuar djegie të shkallës së lart dhe ishte shtruar në spitalin e Nishit.