Përkundër vështirësive në klub, Pionirët e Tërnocit vazhdojnë të shkelin kundërshtarët

Pionirët e Tërnocit nuk po pyesin për kushtet në klubin e tyre, por as për emrin e kundërshtarëve.

Gjithkush që po i del përball po e dinë se çka po i pret.

Sot, radhën për të humbur në Tërnoc e kishin ekipi Pusta Reka.

Agallarët e vegjël fituan me rezultat 3:1.
Në këtë ndeshje, Andi Xhelili shënoi dy gola, ndërsa poashtu asistoi për Florent Mustafin.

Në 13 ndehje të zhvilluara, Pionirët kanë 10 fitore, 1 barazim dhe 2 humbje dhe janë në ndjeke të vendit të parë./Spektri
Goli i parë i Andit
Goli i dytë nga Andi
Goli i tretë, shënuar nga Florenti