Reklama e re e Nike – një mesazh i fuqishëm për të gjitha nënat

Nike së fundmi lëshoi ​​një reklamë të re që preku zemrat e shumë njerëzve!

Është një falënderim për të gjitha nënat dhe tregon sa të mrekullueshëm janë ato në gjithçka që bëjnë.

Reklama është parë që nga lansimi me miliona herë, dhe ajo mori shumë vlerësime në internet nga gra të ndryshme.

Kompania e veshjeve sportive kapi një fazë mjaft sfiduese dhe transformuese të jetës së grave. Reklama paraqet më shumë se 20 gra që vërtetojnë se amësia është një maratonë, dhe të gjitha nënat po fitojnë!

Pa zhurmë të mëtejshme, ne do t’ju lejojmë të shikoni dhe shijoni vetë reklamën: