Sa operacione plastike i ka bërë Kallashi?

Kallashi, valltarja sensuale nga Kosova, po e vazhdon aktivitetin e saj si valltare dhe kohë pas kohë po vendoset në qendër të vëmendjes.

Valltarja, së fundi është në top formë fizike dhe ka kohë që nuk është dukur më bukur.

Në një intervistë, ajo e ka pranuar se ka ndërhyrje, madje këtë gjë nuk e ka fare kompleks.

Ndryshe, Kallashi për disa vite ishte kryefjala e showbizit në vend, kjo për shkak të vallëzimit, muzikës, fotove provokuese, deklaratave dhe historisë së saj intriguese