Kosovë: Zëvendësministri i Shëndetësisë paralajmëron rishikim të masave

Zëvendësministri i Shëndetësisë, Arsim Berisha, ka thënë se mund të ketë rishikim të masave në ditët…

Tri doza të vaksinës për të hyrë në Kosovë, standard që nuk kërkohet as nga OBSh

Një “keqkuptim” ka ndodhur në mes Ministrisë së Shëndetësisë dhe Organizatës Botërore të Shëndetësisë. Ministria e…

Maqedonia e Veriut nuk është kualifikuar për marrjen e ndihmës përmes Fondit për Solidaritet të BE-së

Për arsye të cilësisë dhe menaxhimit në kohë të financave shtetërore në sektorin e shëndetësisë, si…

Sllovenët e infektuar me coronavirus, do të marrin vetëm një dozë të vaksinës

Qeveria e Sllovenisë ka marrë një vendim rreth vaksinimit kundër coronavirusit. Në fakt, njerëzit që janë…