Tërnoci, nesër luan kundër liderit!

KF Tërnoci të dielën do të luaj ndeshjen e xhiros së dhjetë, ku do të takohet me liderin e tabelës Zhitoragjën.
Agallarët luajn si vendas dhe do të provojnë të ndalin serinë pozitive të ekipit nga rrethi i Leskovcit të cilët në tetë ndeshje kanë tetë fitore.

Kjo ndeshje vie në një kohë jo të përshtatshme për Tërnocin, pasi në tre ndeshjet e fundit ka tre humbje.
Në dy takimet e sezonit të kaluar, rezultatet ishin 0-0 në Tërnoc dhe 4:1 për Zhitoragjën në Zhitoragjë./Spektri