18 vjet Interex në Kosovë (VIDEO)

Rrjeti i marketeve Interex feston 18-vjetorin në Kosovë, e edhe këtë përvjetor sjell oferta e çmime.

Ekstra mirë dhe ekstra lirë!
Duke filluar nga artikujt më të thjeshtë ushqimorë e deri tek veshmbathjet, Interex ka dëshmuar ndër vite kualitetin që ofron, me besimin që konsumatorët e kanë në ta.

Për 18 vjet radhazi, Interex ka plotësuar çdo kërkesë dhe dëshirë për mbushjen e shportës familjare, duke përfshirë të gjitha gjeneratat.

Me çmime të lira, oferta ditore dhe fletushka javore, për të gjitha produktet më të mira, si lider në treg, feston ditëlindjen e 18-të, e kur jemi tek konsumatorët, të gjithë ata që kanë lindur në muajin nëntor, do ta kenë mundësinë e madhe për 18% zbritje në fund të çdo fature.

Me koncepte tejet strategjike, atraktivitet e kualitet është vendi ideal e me zgjedhje të shumta blerjesh.
Me gjithçka ju duhet për të festuar sepse në Interex festën e ditëlindjes e festojnë të gjithë konsumatorët.
artikul i sponzorizuar