Blero – Metit: Nëse nuk të do familja jote, nuk të do as kojshia

Pas mbrëmjes Prime, Blero është përplasur pak me Metin.

Këngëtari i tha Metit se “nëse nuk të do familja jote, nuk të do as kojshia”.

Meti më pas reagoi dhe i tha Bleros se me këtë deklaratë është nisur nga vetja.

Blero është munduar t’ia shpjegojë se çfarë do thotë kjo shprehje por ka qenë i paqartë.

https://www.youtube.com/watch?v=hKKTBj_jCqc