Derisa Vesa po tregonte historinë e saj, ja çka po postonte “shoqja” e saj në Instagram

Vesa Vllasaliu ditët e fundit është shumë e komentuar për jetën e saj private.

Vesa tregoi se shoqja e saj që i hapi shtëpinë ia mori të fejuarin.

Derisa Vesa po ndanë këtë dhimbje më banorët në “BBVK”, dhe me ndjekësit e saj shoqja e saj që i mori të fejuarin ka diçka për të treguar.

Ajo ndanë disa pamje nga shtëpia e saj luksoze ku po jeton me bashkëshortin e tanishëm apo ish të fejuarin e Vesës, shkruan “Kosovarja”