Bujanoc:Aksion i madh i policisë së komunikacionit

Në Bujanoc janë duke patrolluar rreth 4 automjete të policisë së komunikacionit.

Që nga mesdita, së paku dy vetura dhe dy motora të policisë së komunikacionit, të ardhura nga qytetet tjera janë duke përcjellur komunikacionin në qytetin e Bujanocit.

Këto patrollime nga policë prej vendeve tjera kanë ngjallur kujdesin më të madh në komunikacion.

Zyrtarisht nuk ka pasur paralajmërime pë ndonjë aksion të paralajmëruar.