Dy mundësi për qytetarët e Serbisë për të udhëtuar në BE

Qytetarët e Serbisë kanë dy mundësi për të siguruar Çertifikatën e udhëtimit për shtetet e BE-së…

Paralajmërohet zbutja e masave për disa veprimtari

Përkundër mbylljes “totale” që ka filluar nga sot, ekziston mundësia që disa veprimtarive të i lejohet…

DW: Mosmarrëveshje të shumta në Luginën e Preshevës

Shqiptarët e Liginës së Preshevës në jug të Serbisë kanë bojkotuar regjistrimet e fundit. Besohet se…

Nga e hëna gjitha shkollat fillore kalojnë në Online

Ky është vendimi i fundit i qeverisë së Serbisë të cilën e ka përcjellur kryeministrja Ana…

Kush ka të drejt të punojë nga nesër?

Spektri ju paraqet veprimtarit e lejuara të vashojn punën pa pengesa: – Kufizimi nuk vlen për…

Zyrtare, Serbia mbyllet totalisht!

Nga nesër, përveç barnatoreve, pompat e benzinës dhe lokalet ushqimore, gati të gjitha objektet tjera do…

Dita D e masave në Serbi!

Serbia është në prag të disa mbylljeve dhe shtrengimit të masave, ndërsa vendimi pritet të bëhet…

Evropa me pasaporta të Covid19, Serbia me certifikata digitale?

Më 17 Mars Bahkimi Evropian do të vendosë për “Pasaportën Covid”.Në të njejtën kohë edhe Serbia…

Bujanoc: Hapet konkursi për financimin e projekteve të OJQ-ve në territorin e Komunës së Bujanocit

Në bazë të nenit 4. të Rregullores mbi mënyrën e fnancimit, kriteret dhe procedurën e ndarjes…

Njoftim nga shtabi për situata të jashtëzakonshme në Komunën e Bujanocit

Në mbledhjen e Shtabit të krizave janë miratuar masat ku gjatë vikendit nuk do të punojë…