Dafina i bënë komentin më të bukur Kidës

Dafina Zeqiri dhe Kida, kanë një raport shumë të mirë shoqëror.

Pas bashkëpunimit të tyre, miqësia vetëm sa u forcua edhe më shumë.
Më postimin e fundit të Kidës me një set fotografish, bie në sy komenti I Dafinës, shkruan “Kosovarja”.

Dafina i komentin: “Oj BUKURI!!!!!”
Të dyja janë këngëtare mjaftë të adhuruara nga publiku.