Edona James vazhdon të thyejë rekorde në TikTok

Emri i Edona James po vazhdon të thyejë rekorde në rrjetin social TikTok.

Nëse klikoni emrin e saj, do të shihni se janë shumë afër 200 milionë hashtags.

Nga dita e parë kur Edona është futur në shtëpinë më të famshme në vend, zëri i saj, batutat dhe diskutimet e saj janë bërë virale në TikTok.

Ato po përdoren nga njerëz të shumtë, video të të cilëve kanë kapur mijëra shikime në TikTok.

Poashtu, Edona James e cila padyshim se nuk është në dijeni të kësaj, po pëlqehet nga njerëzit të cilët shpesh lënë komente pozitive për të.

Nëse nuk e dini, të hënën që sapo kaloi, ajo u zgjodh e preferuara e publikut për herë të dytë.