Emrat, këta janë të nominuarit e kësaj jave në ‘BBVK’

Treshes së nominuar, Shqipe Hysenaj, Blerandit dhe Brikendes i janë shtuar edhe tre emra tjerë.

Me vendimet e banorëve, emrat të cilët kanë marr më së shumti vota për nominime ishin Ledi, Ylli dhe Meti. Njëri nga këta të 6 rrezikojnë eliminimin.

Ndryshe, kapitene e shtëpisë është zgjedhur Alba, e cila u tregua më e suksesshmja në sfidën e kapitenit të javës./Indeksonline/