“Ju jeni kuptimi i jetës”, Robin Krasniqi publikon fotografi të Marigonës dhe djalit

Para disa kohësh është bërë prind boksieri i njohur shqiptar, Robin Krasniqi.

Meyson është emri që çifti Marigona e Robin Krasniqi ia vendosën djalit.

Ndërsa sot Robini në “Instagram”, publikoi një fotografi të Marigonës dhe djalit.

“Ju jeni kuptimi i jetës”, shkroi ai sipër fotos.
Para disa kohësh është bërë prind boksieri i njohur shqiptar, Robin Krasniqi.

Meyson është emri që çifti Marigona e Robin Krasniqi ia vendosën djalit.

Ndërsa sot Robini në “Instagram”, publikoi një fotografi të Marigonës dhe djalit.

“Ju jeni kuptimi i jetës”, shkroi ai sipër fotos.

Para disa kohësh është bërë prind boksieri i njohur shqiptar, Robin Krasniqi.

Meyson është emri që çifti Marigona e Robin Krasniqi ia vendosën djalit.

Ndërsa sot Robini në “Instagram”, publikoi një fotografi të Marigonës dhe djalit.

“Ju jeni kuptimi i jetës”, shkroi ai sipër fotos.