Këto janë super syzet inteligjente Ray-Ban – ato mund të postojnë në Instagram dhe luajnë muzikë

Meta ka përditësuar syzet e saj inteligjente Ray-Ban Meta për t’u dhënë atyre më shumë veçori.

Kjo përfshin një veçori të re që ju lejon të publikoni histori në Instagram pa pasur nevojë të hiqni telefonin tuaj.

Mund të thuash thjesht “Hej Meta, shpërndaje foton time të fundit në Instagram” nëse ke bërë tashmë një foto, por edhe “Hej Meta, posto një foto në Instagram” nëse dëshiron ta bësh menjëherë.

Përveç kësaj, tani është e mundur të aktivizoni Amazon Music me një komandë zanore dhe të kontrolloni tingullin duke përdorur kontrollet në vetë pajisjen ose me zërin tuaj.

Nëse keni një llogari Calm dhe keni nevojë të dekompresoni, mund të dëgjoni një meditim të drejtuar në syzet tuaja inteligjente duke përdorur komandën zanore.

Muajin e kaluar, Meta prezantoi gjithashtu AI multi-modale për syzet inteligjente Ray-Ban pas muajsh testimi.

Kjo i lejon ata të funksionojnë si një vegël AI e pavarur nga telefoni, e ngjashme me pajisjet Rabbit R1 dhe Humane AI Pin. /Telegrafi/Spektri/