Kon: Është e nevojshëm rishikimi i masave dhe shtrëngimi i tyre!

Është e nevojshme që përsëri të rishikohet shtrëngimi i masave, ka thënë epidemiologu Predrag Kon.

Sipas fjalëve të tij, patjetër duhet të rrisim vaksinimin, pasi kjo është lufta më e fort dhe më specifike për të luftuar virusin, pastaj edhe të gjitha masat që parandalojn kontaktin.

Kon ka thënë se “nuk bën kështu” dhe se duhet vendosur kufizimet anti kovid ose zvoglimin e orarit të punës së objekteve hotielierike dhe qendrave tregtare./spektri