Luginë: Edhe 100 euro tjera ndihmë për të rinjët!

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, gjatë një emisioni në televizionin “Happy” ka paralajmëruar një tjetër ndihmë për të rinjtë në Serbi, transmeton Spektri.

“Sapo mbaruam takimin me Ana Brnabiq dhe ministrin e financave Sinisha Mali dhe morëm vendim që të rinjëve të i dhurojm edhe 100 euro” ka paralajmëruar Vuçiq, duke shtuar se “qoftë në maj apo deri në Vidovdan, të gjithë të rinjtë në Serbi do të marrin edhe 100 euro, nuk do të jetë para zgjedhjeve, njerëzit e dinë që kur e them këtë, ndodh”, tha Vuçiq./Spektri