Mbahet mbledhja e fundit e Këshillit Komunal për siguri dhe Parandalim të Kriminalitetit

Këshillit komunal për siguri dhe parandalim të kriminalitetit pranë kuvendit komunal të Bujanocit ka mbajtur mbledhjen e fundit për këtë vit, ku u shqyrtuan 4 pika të rendit të ditës.

Zv. kryeshefi i stacionit të policisë në Bujanocit gjatë raportimit mbi situatën e sigurisë deklaroi se gjatë vitit kemi pasur një situatë stabile të sigurisë.

Në këtë mbledhje raportoi edhe drejtoresha e shtëpisë së shëndetit e cila tregoi se situata pandemike në Bujanoc është duke u stabilizuar./spektri