Më 30 dhjetor aksioni për dhurimin vullnetar të gjakut!

Kryqi i kuq në Bujanoc në bashkpunim me Institutin për transfozion të gjakut në Nish dhe shoqatën e Telekomit të Serbisë “Në Zemër”, më 30 dhjetor organizojnë aksionin e fundit për aksioni i dhurimit vullnetar të gjakut.,

Ky aksion do të organizohet në hollin e shtëpisë së kulturës gjatë periudhës 09:00-15:00.

Dhuruesit e gjakut, luten që mos të paraqiten në dhurim të gjakut nëse:

  • Gjatë 28 ditëve të fundit keni udhëtuar jasht vendit,
  • Jeni të ftohur, me kollje ose teshtitje,
  • Keni temperatur mbi mesataren,
  • Keni pasur kontakt me personin i cili ka simtoma të virusit Corona