Megjithate nuk ka hapje të kafiterive, përfundon mbledhja!

Të gjitha masat e deritashme do të mbesin në fuqi, është vendosur sot në mbledhjen e shtabit të krizave, raporton Spektri.

Mësohet se mjekët nuk kanë toleruar një hapje të mundshme të kafiterive dhe restoraneve.

Në seancën e sotme janë aprovuar edhe këto masa:

Nxënësve do të u lejohet që në grupe të vogla provimet të i mbajn në shkolla. Masa e njejt do të vlejë edhe për përmirsimin e notave.

Ndërsa sot gjithashtu është aprovuar edhe masa që të gjithë shtetasit e Serbisë dhe të huajt që hyjn në Serbi, nëse posedojn vërtetimin që i kanë marrë dy doza të vaksinës atëherë nuk kanë nevojë për karantinë dhe PCR test./Spektri