Merret vendimi për zdhedhjet lokale,ato do të mbahen me “2 Qershor”

Kryetarja e Kuvendit të Serbisë, Ana Bërnabiq, ka marrë vendim që ta pranojë kërkesën e opozitës që të gjitha zgjedhjet lokale të mbahen në të njëjtën ditë me zgjedhjet në Beograd, më 2 qershor.
Vendimin e ka marrë me konsultimin dhe këshillën e Presidentit të Republikës Vuçiq, ka thënë ajo.
Me këtë ajo pranoi propozimin partisë “Serbisa kundër dhunës” dhe koalicionit NADA, tha ajo dhe shtoi se, kjo kërkon ndryshimin e ligjit për zgjedhjet lokale në nenin 35 dhe se është e rëndësishme që kjo të bëhet sa më shpejt.
Kështu që edhe në Bujanoc me 2 Qershor do të ketë zgjedhje lokae.